6 mål du måste ha om du vill vinna i Blackjack

Jag ville vinna när jag spelade blackjack i flera år. Men jag lärde mig inte att göra de saker jag behövde göra för att vinna förrän jag tog det viktigaste beslutet. Och du har möjlighet att fatta samma beslut.

Du kommer att lära dig exakt vad detta beslut är, och 5 andra mål som kommer att hjälpa dig att uppnå blackjackvinster i den här artikeln. Det bästa med blackjack är att allt du behöver veta för att uppnå dina mål är lättillgängligt. Du behöver bara veta hur du ska komma igång. Lär dig exakt hur du gör det här.

Vinna i blackjack

1 – Det viktigaste blackjackbeslutet

Varje vinnande spelare når en punkt där de måste fatta ett viktigt beslut. Detta gäller för blackjackspelare lika mycket som för alla andra typer av spelare. Och om du inte fattar rätt beslut kommer du aldrig att bli en lönsam blackjackspelare.

Den goda nyheten är att beslutet är enkelt. Den dåliga nyheten är att när du väl har fattat beslutet måste du fortfarande lägga ner mycket arbete för att nå ditt mål.

Här är beslutet som låser upp alla dina blackjackmål.
Vill du uppriktigt bli en lönsam blackjackspelare?

Jag vet att det enkla svaret verkar vara ja, men du kommer aldrig att bli lönsam förrän du kan besvara denna fråga med ett ja.

Anledningen till att detta är sant är att det inte räcker att tänka eller säga att du vill vinna. Du måste uppriktigt mena det, för när du väl har fattat detta beslut har arbetet bara börjat. Om du inte är 100 % seriös när det gäller blackjackvinster kommer du inte att göra det du måste göra för att uppnå de andra målen som du behöver för att göra vinst.

Så jag frågar dig igen. Vill du uppriktigt bli en lönsam blackjackspelare? Om du gör det kommer de andra målen på den här sidan att hjälpa dig att nå detta mål.

2 – Du ska kunna reglerna bättre än huset

Vet du om det är bättre att spela blackjack vid ett bord där dealern står på en mjuk 17 eller vid ett bord där dealern slår en mjuk 17? Vet du om det är bättre att spela där du kan dubbla efter en split eller vid ett bord som erbjuder surrender?

Du behöver inte bara veta svaren på dessa frågor, utan du behöver veta mer om alla möjliga blackjackregler och regelkombinationer än vad kasinona vet. Du måste bli en sann blackjackregelmästare.

Den goda nyheten är att det bara finns en handfull blackjackregler som utgör regelverket vid de flesta blackjackbord. Den dåliga nyheten är att det finns många olika kombinationer av regeluppsättningar, och varje regeluppsättning skapar en unik husfördel och avkastningsprocent.

Om du vill bli en lönsam blackjackspelare måste du veta skillnaden mellan en bra uppsättning regler och en dålig uppsättning regler. Även om du gör allt annat i den här artikeln rätt, kommer du inte att vinna om du spelar vid ett blackjackbord med dåliga regler.

3 – Känn till blackjackstrategin bättre än någon annan

Det finns 100-tals handkombinationer när du spelar blackjack. Givaren kan ha vilken som helst av de 13 korten i kortleken, med värden från 1 till 11. Du kan ha kombinationer av kort som har ett hårt eller mjukt värde från 2 till 21, plus 13 par.

Med alla dessa möjliga kombinationer finns det så många händer att det är lätt att göra ett misstag. Det du behöver förstå är att varje blackjackhandkombination har ett korrekt sätt att spela den. Om du inte spelar en hand på rätt sätt ökar du husets fördel.

När du spelar en hand på rätt sätt minskar du husets fördel. Men hur vet du det bästa sättet att spela varje möjlig blackjackhandkombination?

Du måste veta mer om blackjackstrategi än någon annan.

Hela böcker har skrivits om blackjackstrategi, men hela strategin ryms på ett litet kort. Du måste studera blackjackstrategin så att du vet varför den fungerar, men det är viktigare att veta vad som är det rätta spelet i varje situation.

Det är bara när du kombinerar en överlägsen kunskap om blackjackreglerna med blackjackstrategi som du kan ge dig själv de bästa förutsättningarna för att göra vinst.

4 – Förstå dina behov av Blackjack Bankroll

Med allt du har lärt dig hittills har du inte riktigt kommit till den punkt där du kommer att göra vinst genom att spela blackjack med riktiga pengar. Du kommer att lära dig de sista stegen i de två följande avsnitten. Men du kommer inte att kunna använda det du är redo att lära dig fullt ut om du inte har täckt dina behov av blackjack bankrulle.

Tills du lär dig hur man gör vinst kommer du aldrig att ha en tillräckligt stor bankrulle. När du förlorar pengar måste du lägga till pengar till din bankrulle för att kunna fortsätta spela. Men även när du lärt dig hur man gör vinst måste du fortfarande se till att du har rätt bankrulle. Om du inte har rätt bankrulle kan du fortfarande få slut på pengar när du har en dålig period eller så kan du inte maximera hur mycket du vinner.

Om du kunde vinna 1% på en insats i genomsnitt, hur mycket skulle du vilja satsa?

Svaret är så mycket som möjligt. Men om du bara vinner 1% i genomsnitt betyder det att det kommer att finnas en stor variation. Det betyder att du kan gå igenom sträckor där du förlorar många satsningar innan du gör tillräckligt med vinst för att bära dig.

Det är därför det är viktigt att ha en tillräckligt stor blackjack bankrulle för att stanna i spelet tillräckligt länge för att låta den genomsnittliga vinsten komma igenom och så att du kan göra tillräckligt stora insatser så att det inte tar evigheter att tjäna ordentliga pengar.

Det enkla svaret för din blackjack bankrulle är att ha så mycket pengar som möjligt. Det sekundära svaret är att använda den bankrulle du har för att diktera hur mycket du har råd att satsa för att maximera dina vinster samtidigt som du minimerar risken för att gå i konkurs.

5 – Bli en mästare i att räkna

Detta är vad som skiljer lönsamma blackjackspelare från förlorande blackjackspelare. Lönsamma blackjackspelare vet hur man använder matematiken bakom spelet för att räkna kort. När du lär dig att räkna kommer du fram till när du ska satsa mer för att tjäna pengar.

Du lär dig också när du ska låta bli att spela eller göra den minsta möjliga insatsen. Korträkning är den mest kraftfulla taktik som finns tillgänglig för blackjackspelare. Den kan förvandla ett förlorande spel till ett spel där du kan tjäna mycket pengar.

Här är något som är mycket viktigt att veta. Korträkning är inte så svårt som du tror att det är. Det är inte direkt lätt, men det är lättare än vad nästan alla tror att det är.

Du behöver inte vara ett geni som han i Rainman. Faktum är att om du helt enkelt kan hålla reda på ett tal samtidigt som du adderar och subtraherar 1 från det har du den mentala förmågan att vara en korträknare.

Jag rekommenderar att du läser ett par böcker om att räkna kort för att komma igång. Sedan är allt du behöver göra att bemästra dina färdigheter genom fortsatt inlärning och övning.

6 – Lägg till andra fördelar

Jag kommer inte att ägna mycket tid åt ämnena i det här avsnittet eftersom detta är avancerade taktiker. Du behöver studera dessa taktiker, men du är inte redo för dem förrän du behärskar de andra 5 målen i den här artikeln.

Här är de saker du behöver studera när du är redo (det finns mer skrivet på engelska, så lättare att googla utifrån det):

  • Hole card spying
  • Shuffle tracking
  • Ace sequencing or ace tracking

Slösa inte bort din tid på att studera dessa saker nu. De kommer bara att hindra dig från att fokusera på de viktiga steg du måste ta först.

Slutsats

Av den lilla procentandel av människor som spelar som faktiskt gör vinst; många av dem är blackjackspelare. Detta beror på att blackjack är 1 av de få spelalternativ som kan slås. Men du måste arbeta med rätt mål.

Varje vinnande blackjackspelare börjar med ett enkelt men oerhört viktigt beslut. När du väl har fattat rätt beslut faller resten av dina mål på plats. Och när målen väl är på plats är det enda som står mellan dig och blackjackvinsten att göra det du behöver göra för att uppnå dina blackjackmål.

Lycka till!